Hoe gebruik je Olaplex?

Bekijk deze korte video met de uitleg van Tracey Cunningham (kleurspecialist van de sterren) om verzekert te zijn van je succes met Olaplex.

education thumbnail

Waarom Olaplex?

Na te hebben gewerkt met Tracey Cunningham, die Olaplex dagelijks gebruikt heeft op duizenden mensen, praten Jordan Alexander en Slim, co-vp's van Olaplex Educatie, over de vele voordelen en waarom Olaplex de juiste keuze is voor zowel jezelf als kapper, als voor je klanten. 

education thumbnail

Wat zeggen anderen...

I can honestly say that Olaplex is a must have weapon in my arsenal. Whenever I question the integrity of my client's hair, I turn to Olaplex.

Guy Tang
West Hollywood, CA

OLAPLEX is the #1 essential component in every color & balayage formula I create.

Chad Kenyon
Benjamin Salon, West Hollywood, CA

This is the most revolutionary product I've seen in a long time.

Tracey Cunningham
Meche Salon, Beverly Hills, CA

I am completely obsessed with Olaplex, I believe that it has changed the industry. The integrity of hair is no longer compromised by chemical services.

Bianca Hillier
Sally Hershberger, Los Angeles, CA

Olaplex is my number one tool for color correction and is one of the best products out there! The product is amazing!

Amber Maynard
Nine Zero One Salon, West Hollywood, CA

VERLEG DE GRENS

Olaplex is je garantie om het haar van je klant naar ongekende hoogtes te tillen zonder de gebruikelijke beschadiging. 

GEEN GEDOE IN GEBRUIK

Je voegt Olaplex No.1 Bond Multiplier direct in de haarverf of blondeer. Nadat je de verf hebt uitgespoeld, voeg je No.2 Bond Perfector toe. De klant neemt vervolgens Hair Perfector No.3, als onderdeel van de behandeling, mee naar huis om één keer per week te gebruiken. 

VOOR ALLE HAARTYPES

We hebben Olaplex feitelijk op elk haartype getest en het werkt! Aziatisch, Westers, Afro, eerder gekleurd of nooit gekleurd haar. 

MINDER IS MEER

Olaplex is al duizenden keren gebruikt met verrassende resultaten. Het enige wat verkeerd kan gaan is teveel Olaplex gebruiken of het volume van de oxydant niet verhogen. Iedereen raakt de eerste keer zo enthousiast dat men bij een tweede gebruik meer Olaplex wil toevoegen. Dit is niet nodig. Het duurt dan eeuwen om het haar op te lichten. Je verdunt de ontwikkelaar met Olaplex en je zoekt de balans weer door de oxydant één volume te verhogen. 

HEEL SIMPEL IN GEBRUIK

Je begint door Olaplex Bond Multiplier No. 1 rechtstreeks aan de kleur of blondeerpoeder toe te voegen. Na het uitspoelen breng je Olaplex Bond Perfector No. 2 aan. Deze laat je minstens 10 minuten intrekken, waarna je het haar kunt wassen met shampoo en conditioner kunt aanbrengen. De conditioner kun je zelfs in het haar laten zitten als haarlotion. De klant neemt vervolgens Hair Perfector No. 3 mee naar huis, als onderdeel van de behandeling, om thuis één keer per week te gebruiken en het haar verder te versterken. Het is heel makkelijk, veilig en gifvrij. Kijk op de verpakking voor meer details. 

LANGETERMIJNEFFECTEN

Iedereen wil weten of door het gebruik van Olaplex het na verloop van tijd, bij veelvuldig gebruik, moeilijker wordt het haar te kleuren of ontkleuren. Het snelle antwoord is dat de conditie van het haar juist steeds verbetert. Het testpanel, bekende kleurexperts waarvoor veel op het spel staat, heeft gedurende meer dan een jaar Olaplex getest op duizenden klanten. Met als resultaat geen enkel negatief rapport. Het enige wat verkeerd kan gaan is teveel Olaplex toevoegen en zo de formule die je gebruikt te verdunnen. We vermelden het nog maar eens, omdat het nog vaak genoeg voorkomt. Het is een nieuwe chemische formule, waarbij je het net even anders moet aanpakken. Maar het is zo makkelijk!